SofiaValo

Luodaan yhdessä uusi Paratiisi maan päälle.

Me olemme IsisSofian kanssa antautuneet tälle tehtävälle kaikilla olemuksiemme tasoilla jo yli 11 vuoden ajan. Äitijumala on ja hänen enkelinsä ovat meitä ohjanneet ja opettaneet tämän ajan. Päämäärään pääsemiseksi ei riitä vain kahden ihmisen tahto, siihen tarvitaan vähintään 200 tuhatta ihmistä, Valon lasta, ympäri maailmaa.

Kutsumme kaikkia niitä, jotka haluavat liittyä paratiisin tekijöihin, ihmiskuntaa palvelemaan, tulkaa, tehkäämme yhdessä tästä totta.
Liity paratiisin luojiin toimimalla kanssamme ihmiskunnan hyväksisi. Sinun ei tarvitse olla maksava jäsen osallistuaksesi toimintaamme ja tehdäksesi rinnallamme töitä ihmiskunnan auttamiseksi. 

Haluatko olla yksi ensimmäisten joukosta, jotka pyyteettömästi ja ihmiskuntaa rakastaen antaa omastaan aikaa, ajatuksia, rahaa ja tekoja ihmiskunnan pelastamiseksi ja auttamiseksi Äitijumala Sofian rinnalla, hänen Valonlähettiläänään? Jokaikinen ihminen on tervetullut joukkoomme.

Meillä on suuri tavoite ja me saavutamme sen. Me kaikki olemme ansainneet elää paratiisillisessa rauhan, ilon ja rakkauden maailmassa. Tule mukaan luomaan paratiisia maan päälle. Ole rohkea ajatuksissasi, sillä kaikki alkaa ajatuksesta. Ajatukset luovat voiman teoille ja tapahtumille, jotka muuttavat maailmaa.

Voit osallistua meditatiivisiin ihmiskunnan palvelu- ja hoitotapahtumiin julkaisemiemme äänitteiden ja videoiden avulla.

Kun ihmiset ympäri maailmaa päivittäin tekevät niitä, synnytämme elävän ja rakastavan maaplaneettaa kiertävän muutoksen voiman, joka auttaa ihmiskuntaa synnyttämään paratiisin maan päälle. Auttaessasi ihmiskuntaa, autat samalla itseäsi.
Sinun ei tarvitse olla meidän laillamme Äitijumalaan uskova. Riittää, että olet hyvää tahdon ihminen, tahdot kaikille hyvää ja haluat puhtaan sydämmesi kautta palvella ihmiskuntaa siten kuin juuri sinä voit tehdä.

Auta meitä elämäntehtävässämme, merkitse itsellesi SofiaValo osakeyhtiön B-osake tai useampikin, á 49 €.

SofiaValo osakeyhtiön osakkeille ei makseta osinkoa. Yritys on perustettu vuonna 2008 Äitijumalan innoittamana luomaan oikeudenmukaista ilon ja onnen sekä rauhan täyttämää elämää koko ihmiskunnalle, Paratiisia maan päälle, kultaista aikakautta. Kuuntele sydäntäsi, haluatko olla yksi niiden joukosta, jotka rahallaan tukevat elämäntehtäväämme ja elävät sitä todeksi kanssamme.

Ilolla ja Rakkaudella

OsirisSofia

30.12.2016