Kirjasto

Temppeli Teneriffalla 2017. Tästä salista kaikki alkoi vuonna 2006.

Julkaisemme täällä MadreSofia Temppelin satoa. 

Olemme vuodesta 2006 alkaen jotakuinkin päivittäin yhdessä siunanneet ihmiskuntaa ja rukoilleet ihmisten ja isä-äitimaan puolesta. Olemme tehneet erilaisia ihmiskuntaa palvelevia töitä Äitijumalan, Arkkienkeleiden, Voimaenkeleiden ja muiden Isä-Äitijumalan asettamien sanansaattajien kanssa.

Olemme nauhoittaneet kaikki tapahtumat ja sitä materiaalia on kertynyt jo yli 1000 tuntia.
Alussa teimme kaiken Temppelissä ja valmistauduimme tapahtumiin huolella. Luimme erilaisia dekreitä ja vahvistuksia 30-45 min, jotta saimme itsemme kohotettua riittävän korkealle vastaanoottaaksemme Äitijumalan opetusta ja ohjausta. Pukeuduimme silkkikaapuihin tai parhaimpiin valkoisiin vaatteisiimme.

Nykyään kaikki on helpompaa. Usein aamiaisen yhteydessä, kun siunaamme ateriamme ja ihmiskuntaa, saamme Äitijumalan opetusta ja Valomaailman viestejä. Temppeli kulkee tavallaan aina mukanamme missä olemmekin ja pyhä hieno hetki voi syntyä missä vain, vaikka ravintolassa syödessämme tai automatkalla.

Uusimmat äänitteet ovat yleensä laadultaan niin hyviä, että voimme julkaista ne miltei sellaisenaan videoina tai äänitteinä. Varhaisimmat äänitteistä on osa niin heikkotaosisia, että ne joudumme julkaisemaan kirjoitetussa muodossa tai sitten uudelleen luettuna.

Antoisia hetkiä Äitijumalan ja Hänen sanansaattajiensa kanssa.

Ilolla ja Rakkaudella

OsirisSofia
14.5.2017