Ihmiskunnan palveleminen

Tällä sivulla julkaisemme ihmiskuntaa palvelevia äänitteitä ja videoita. Tulkaa mukaan palvelemaan ihmiskuntaa ja luomaan Paratiisia maan päälle.

Äitijumala Sofia on ilmoittanut lähettävänsä jokaisen toimintaamme osallistuvan paratiisin luojan rinnalle oman SofiaValo enkelin auttamaan elämäntehtävän löytämisessä ja sen tekemisessä.
Voit itse ristiä enkelisi haluamallasi nimellä tai kysy sitä häneltä. Käytä sitä nimeä, jonka ensimmäiseksi saat mieleesi.

Muuttaaksemme pysyvästi ihmikunnan suunnan Valoon ja Rakkauteen, tarvitaan vähintään 200 tuhatta ihmiskehossa olevaa sielua, Valonlasta, ympäri maailmaa. Heidän yhteinen hyvää tarkoittava voima, ajatusenergia ja rakastavat tunteet, kykenevät muuttamaan maailmaa pysyvästi.

Ihmiset luovat ajatuksillaan ja kun joukko ihmisiä keskittyy samaan asiaan, voima kasvaa toisessa potenssissa ja 200 tuhatta samanmielistä synnyttää 40 miljardin ihmisen ajatusvoiman.

Tehtävää on paljon ja työ vaatii kärsivällisyyttä. Tämä ei ole pikamatka eikä maraton, tämä on pitkän pitkä ja toisin paikoin vaivaloinenkin vaellus kohti luvattua maata, paratiisia ja ihmiskunnan yhtenäisyyttä sekä rauhan ja rakkauden aikaa.
Matkalla tulemme kohtaamaan kuitenkin suuria ilon ja onnen hetkiä, kun näemme toimintamme kantavan hedelmää ja maailma alkaa muuttua ja kukoistamaan silmiemme edessä.

Vuonna 2000 ja sen jälkeen syntyneet, ovat syntyneet Rakkauden vuosituhannelle ja heillä on jo elinaikanaan mahdollisuus nähdä ja kokea kuinka uusi Paratiisi alkaa kasvaa meidän kaikkien mielissä ja sykkimään meidän kaikkien sydämissä muuttaen maailman kukoistavaksi Rakkauden maailmaksi.

Ilolla ja Rakkaudella

OsirisSofia

7.3.2017